آماده سازی غذا {food preparation} [تغذیه] آماده کردن مواد غذایی برای مصرف
معنی کلمه آمادهسازی غذا در ویکی واژه
آماده کردن مواد غذایی برای مصرف.
جملاتی از کاربرد کلمه آمادهسازی غذا
مشخصه غذاهای ایتالیایی سادگیشان است، در بسیاری از غذاها فقط دو تا چهار ماده اولیه اصلی به کار رفتهاست. عموماً مراحل آمادهسازی غذاها مفصل و پرزحمت نیست. از منظر آشپز ایتالیایی، آنچه اولویت دارد کیفیت مواد اولیه است. مواد اولیه و غذاها بر حسب منطقه تفاوتهایی دارند. بسیاری از غذاهایی که زمانی بومی یک منطقه بهشمار میرفتند، اکنون، با تغییراتی، در سراسر کشور رواج یافتهاند.
آشپزی یک شغل است و فرد آشپز کار تهیه و آمادهسازی غذا را به عهده دارد. در بعضی از کشورها مانند آلمان، اتریش، سوئیس و کانادا برای کسب عنوان آشپزی، فرد باید بعد از سه سال کارآموزی در آزمونی شرکت کند، و در صورت قبولی در آزمون مورد نظر میتواند این عنوان را کسب کند.تا به حال برترین اشپز جهان امیرحسین اسماعیل زاده از مراغه بوده است.
روغن گردو یک روغن خوراکی است و معمولاً به مقدار کمتری از دیگر روغنها در فراوری و آمادهسازی غذاها از آن استفاده میشود که این اغلب به دلیل بالا بودن قیمت ان است. این روغن دارای رنگ روشنی است و همچنین دارای عطر طعم خوبی و آجیل مانندی است اگرچه ممکن است در برخی از رستورانهای گرانقیمت سر آشپزها از این روغن برای سرخ کردن در تابه استفاده کنند.